Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se va face prin intermediul companiei de curierat rapid DPD Romania.

Contravaloarea transportului este de 10 lei pentru Bucuresti si de 20 lei pentru localitatile in care se afla depozitele DPD Romania si se va adauga automat cosului de cumparaturi la ultimul pas inainte de lansarea comenzii. Pentru celelalte locatii taxa de transport va fi comunicata ulterior de colegii nostri.

Pentru comenzi mai mari de 300 de lei, transportul produselor este gratuit.

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa.

Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.

Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul dovedirii platii (OP cu stampila bancii) sau dupa intrarea banilor in contul quatre-epices.ro.

In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de agent pentru livrare, se vor face inca doua incercari. In cazul in care nici in acest caz nu puteti fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.

Comanda minima pe site-ul Quatre Epices este de 15 lei.

Atentie!

Clientul are obligatia de a verifica, in prezenta curierului, continutul pachetului. In cazul in care se constata lipsuri, sparturi, crapaturi, deteriorari sau alte defectiuni vizibile ale produsului sau ambalajului, aveti obligatia de a completa procesul verbal de constatare in prezenta curierului.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

Sediile DPD la nivel national : Adjud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campina, Campulung Muscel, Caracal, Caransebes, Cernavoda, Cluj-Napoca, Constanta, Curtea de Arges, Craiova, Dr.Tr.Severin, Dej, Deva, Fagaras, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Miercurea Ciuc, Mangalia, Medias, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Petrosani, Pascani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Rm. Valcea, Reghin, Ramnicu Sarat, Rosiorii De Vede, Satu Mare, Sibiu, Sighetul Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Sf. Gheorghe, Suceava, Tg. Mures, Tg. Jiu, Tg.Neamt, Timisoara, Targoviste, Tulcea, Tecuci, Turda, Urziceni, Vaslui, Zalau.

powered by imerca