Returnarea produselor

Returnarea produselor alimentare

Conform Ordonantei Guvernului 130/2000, Art. 12. - Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

In cazuri exceptionale, putem accepta returnarea produselor alimentare, cu conditia ca acestea sa nu fie desigilate din ambalajul original iar ambalajul exterior sa nu fie deteriorat. Pentru returnarea acestor produse, va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea coletului.

Returnarea accesoriilor si altor produse non-alimentare

In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa prezinte semne de utilizare, sa aiba toate etichetele intacte).

Publique Photo SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Pentru returnarea produselor va rugam sa ne contactati.

powered by imerca